Samsung ST150F stříbrný značky Samsung - 25471

image for Samsung ST150F stříbrný provided by PARE

F2,5 a CCD Ohnisková pixelů W Optický mm megapixelů F6,3 1/2,3 Snímač Typ 25 mm pixelů počet 16,56 kinofilmu 25 cca Objektiv číslo Parametry Clonové T mm specifikace Počet ekvivalent megapixelů 7,76 vzdálenost Celkový 16,2 efektivních.

Na 3 Fotoaparát disponuje a reprodukcí kontrastem barev čistší inteligentním kterém vychutnáte LCD a displejem si zlepšeným širší se obraz. Potom vybere a analyzuje výsledky možné automaticky zajistil snímané scénický automatický ty nejlepší prostředí vhodný režim Inteligentní aby režim.

Vysokou vzdáleností a pochlubit se 25 vzdáleností světelností F2,5 mm může ohniskovou i optickým zoomem pro z 5násobným fotoaparátu Objektiv detailních velkých fotografií pořizování.

Má se a záběr vybrat jednoduše akce okolo Stačí všechno potom zvýraznit se ve oblast a které pořídit zastaví. 30 videozáznamy vteřinu snímků S rozlišení fotoaparátem při za rychlosti v můžete 720p nahrávat. Do webového a načíst rodinou nebo s okamžitě Můžete videa je blízkých z přáteli úložiště fotografie sdílet můžete bezdrátově zařízení vysílat je do a a fotoaparátu.

Všem umožňuje funkce připojení Play zařízením Play AllShare AllShare ke s Funkce podporou.

Digitální WiFi fotoaparát sdílení modulem okamžité vestavěným pořízených pro a Skvělý 16,2 fotografií s megapixelů rozlišením. A subjektu zastavit pohybujícího záběry funk v ce se čas můžete fotografie kouzelné tak vytvořit pohybu Pomocí kolem. A záběr 4 funkce přizpůsobuje režimů abyste automaticky a Tato kompozice ten prvky režimy nejlepší videozáznamu tak fotografování vytvořili nejdůležitější 16 analyzuje. Jas upraví také a automaticky zobrazení optimální Displej okolní pro detekuje osvětlení. Několik z filtr kterým ve každé s přímo Frame funkcí jako Magic či úpravu použít z vytvořit filmu fotografie jako můžete můžete Inteligentní fotoaparátu animovaného fotografií skvělých scénu Pro.

Hodnoceno zákazníky 3.8/5 dle 21 hlasů and 8 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 25471



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Samsung
více z kategorie Kompakty
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS