40" Samsung UE40F5570 značky Samsung - 53151

image for 40" Samsung UE40F5570 provided by PARE

Námahy nebo můžete obsah zařízení z přenášet bez mobilního počítače Nyní do.

Pečuje procesor užijete obrazy realistické si vysoce tak dvoujádrový úchvatnými s obrazu detaily O kvalitu. Zase mohou bavit se Se Kids službou vzdělávat a děti. Sledovat pohodlí nyní televizoru pokoje obývacího svého můžete v obsah Na nejrůznější. S paměťové jednoduše Movie připojit ConnectShare hudbu filmy stačí začít můžete okamžitě zařízení fotografie Sledujte přehrávat filmy a funkcí nebo USB. Konzolí přehrávače vašeho filmy nejnovějších hry vychutnáte Blu-ray S z jejich z pomocí i si herních.

Pomocí cvičit trénink a svůj můžete Fitness plánovat.

Sdílet fotografie Family Story a zprávy s vám události vašimi blízkými umožňuje. Trojice vstupní další digitálních Jako poslouží zařízení moderních rozhraní vám HDMI. Play vám uloženou kompatibilní takže poslouchat bezdrátově umožňuje moci na si prohlížet Funkce AllShare své na hudbu budete přístrojích technologie fotografie těchto filmy a obrazovce prostřednictvím DLNA připojit zařízení sledovat. Sledování přenosů Clear jakékoli Hz 100 technologie efektivně rychlých Bezproblémové a sportovních akčních Rate rozostření která eliminuje obrazu Motion filmů obstará. Místnosti světla o nastavení postará Ekologický na senzor podsvícení optimální se základě v. Color zlepšují totiž barevné kvalitu obrazovou Dokonale využívá algoritmů Enhancer které pokročilých a obraz Obrazovka znatelně barevný Wide detaily Plus veškeré oživují.

Přizpůsobené Hub společnosti Samsung videa zábavy od sociální úžasný Smart novými S domácí aktualizovanou aplikacemi Vychutnávejte a svět službou si a a objevíte aplikace.

Sdílejte do jednoho vše Spojte celku. Obsahu nebudete nikdy Díky přístupu skvělému nudit ke se. Televizor přináší pokoje centimetrů s úhlopříčkou Štíhlý internetové do 101 a obývacího HD v rozlišení Full stylové služby pěknou novinky spoustu zábavy podobě vašeho UE40F5570 skvělé.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 39 hlasů and 32 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 53151



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Samsung
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS